Recruiter Breda

Zie jij jezelf als recruiter in Breda aan de slag gaan?

Heb je al ervaring in de werving & selectie? Of is deze tak van sport jou nog onbekend? Als je in een baan zit waar je geen voldoening meer uithaalt of je denkt dat je meer in je mars hebt, misschien is een functie als recruiter in Breda wel iets voor jou? Vooral als je in een andere branche en/of functie zit, dan is het misschien nog helemaal niet bij je opgekomen om de werving & selectie in gaan? Voor een functie van recruiter in Breda kun je ook eigenschappen gebruiken die in je huidige functie belangrijk zijn. Denk er eens over na of neem contact op met Farrow + Dutch.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Wat houden recruiter vacatures in Breda in?

Bij Farrow + Dutch hebben wij voortdurend recruiter vacatures in Breda openstaan. Wij zijn dan ook een recruitment bureau met een interessante aanpak en net iets anders dan gebruikelijk in de werving & selectie. Voor onze opdrachtgevers nemen wij vaak het gehele werving & selectie traject over. Dit houdt in, dat de opdrachtgever enkel nog de keuze moet maken uit geschikte kandidaten die door jou als recruiter geselecteerd zijn. Als vertegenwoordiger van de opdrachtgever, handel jij namens de organisatie. Dit houdt in dat je een goed inlevingsvermogen moet hebben in de klant. Zij verwachten niet alleen kandidaten die in het profiel van de vacature passen, maar ook bij het bedrijfsprofiel. Kun jij de klant en de kandidaat goed matchen? Dan ben jij geschikt als recruiter bij Farrow + Dutch.


Je vindt bij Farrow + Dutch jouw vacature voor recruiter in Breda

Ben je op zoek naar meer uitdaging of verantwoordelijkheid in je functie? Als je dit nu niet ervaart of je wilt een carrièreswitch maken, dan heeft Farrow + Dutch wellicht een vacature voor recruiter in Breda voor jou. Jij zorgt ervoor dat de klant enkel de keuze heeft uit vooraf door jou uitgezochte kandidaten. Dit houdt in, dat je veel inzicht en mensenkennis moet hebben. Denk jij dat de functie van recruiter iets voor jou is en wil je in een leuke omgeving werken? Neem dan contact met ons op om kennis te maken.