Maak kennis met Farrow + Dutch

Strategische partnerships in plaats van losse flodders

Recruiters zijn schaars, goeie recruiters nog schaarser. Op een missie om recruiters voor de recruitmentwereld te behouden. Dit doen we door het geven van recruitmentadvies, recruitmenttraining maar bovenal samen met al onze collega’s in ons innovatieve recruitmentbedrijf Farrow + Dutch. Op zoek naar gekwalificeerde en gedreven medewerkers? Wij laten jou de kracht van ons professioneel Farrow-recruitment ervaren. Investeer in het uitbesteden van één vacature of je hele recruitment.

Over Ons
Ontstaan in Limburg, inmiddels actief in heel Europa. Limburgse gezelligheid maar een mega strak proces en professionele collega’s.

Na 10 (Danny) en 20 (Rob) jaar aan de bureauzijde van recruitment gewerkt te hebben, hebben we ons de jaren voor Farrow voornamelijk gericht op corporate recruitment. We hebben kandidaten gezocht en gevonden voor onze klanten, ATS-en en werkenbij-sites geïmplementeerd, recruitmentafdelingen- en processen verbeterd maar ook externe bureaus begeleid. Wat ons echter blijft verbazen is de manier waarop het businessmodel van werving- en selectiebureaus hopeloos achterblijft bij alle vernieuwingen en innovaties in de markt.

Dat moet anders
Natuurlijk voorkomt een betere relatie tussen opdrachtgever en bureau een hoop onnodig werk, onnodige kosten en wordt de dienstverlening beter. Helaas zien we dit nog veel te weinig. Kies daarom als bedrijf liever proactief één of meerdere partijen waarmee je intensief samenwerkt en voorkom daarmee ook de eindeloze stroom telefonische acquisitie op het moment dat je een vacature online zet!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Meer kandidaten in minder tijd via professioneel recruitment? Plan een gratis recruitment-scan.

Farrow + Dutch groeit door dankzij deze 7 redenen:

‘Wat maakt jullie nou zo anders dan andere (meer traditionele) partijen zoals detacherings- recruitment- en werving- en selectiebureaus?’ Die vraag krijgen we bij Farrow + Dutch regelmatig. Ons onderscheidend vermogen – en de reden waarom wij groeien, zelfs in deze markt – zit ‘m in de volgende punten. Deze punten zijn individueel belangrijk, maar de combinatie ervan maakt dat wij het verschil kunnen maken. Voor jou, als klant. Maar ook voor onze kandidaten én onze recruiters. Lees je mee?

Ervaren recruiters
Onze recruiters houden we graag happy. Sterker nog, vergeleken met andere (traditionele) recruitmentbedrijven is onze dienstverlening volledig daarop ingericht. Dat betekent onder andere dat we vol inzetten op de ontwikkeling van onze recruiters, op onbeperkt trainen. Vergeet het opleidingsbudget, bij ons ben je altijd in beweging. En dat levert mooie dingen op. Zo heeft onze recruiter Veronique een response rate van zo’n 48%. Ook bij onze technische vacatures.

Nieuwste tools en technieken
Onze recruiters werken uiteraard altijd met de nieuwste tools en technieken. Hoe we op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Simpel. We besteden - structureel - één dag per week aan het benchmarken van innovatieve tools. Zo blijven we de concurrentie altijd een (of meerdere) stapje(s) voor.

We bouwen aan jouw merk
Niet aan het onze. En dat zie je overal in terug: in onze marketingcampagnes, onze advertising, onze vacatures en onze berichten. In tegenstelling tot de meeste detachering- of werving- en selectiepartijen delen wij alles uit jouw naam, bij ons geen ‘een opdrachtgever in de regio...’ of ‘onze eindklant’. Nee, wij noemen het beestje bij z’n naam.

Een groot (online) bereik
Dat is nodig. Want tegenwoordig gaat niemand op zoek naar een nieuwe baan via het lokale krantje of door binnen te lopen bij een willekeurig bureau. Daarom investeren we in ons netwerk. In zowel onze niche-kanalen als in onze generieke kanalen. Het resultaat? Meer dan 60.000 volgers. Die bestaan uit klanten, werkzoekenden (zij zijn op zoek naar jou!) en andere interessante partijen.

Duidelijk en transparant proces
Daardoor weet jij wat je van ons kunt verwachten. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen rondom jouw openstaande vacatures. Iedere vier tot zes weken komen we bij elkaar om hierover bij te praten. Zolang de opdracht loopt, heb jij onze onverdeelde aandacht.

Maar dat niet alleen. Dit proces zorgt er ook voor dat we eerlijk advies kunnen geven. We werken namelijk data-driven. We laten ons graag overtuigen door cijfers, niet door onderbuikgevoel.

AVG-compliant, uiteraard
Het spreekt misschien voor zich, maar we hechten grote waarde aan privacy. We hebben dan ook geen database met potentiële kandidaten, waarvan we er zomaar een uit de hoge hoed kunnen trekken. We halen voor iedere job telkens opnieuw alles uit de kast. Jij weet dan ook zeker dat enkel de juiste personen – die echt passen bij vacature én bedrijf – bij jou op gesprek komen.

Duurzame partnerships
Daar is ons hele businessmodel op gebaseerd. We gaan een duurzame relatie met jou aan. Daarmee kunnen we continuïteit garanderen. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw (interim) recruiter je verlaat en je helemaal opnieuw moet beginnen. Ons recruitmentteam staat altijd voor je klaar. Inclusief onze tools, technieken, marketingbudgetten enzovoort. Benieuwd naar onze werkwijze?

Ons team

Leonie Jacobs

Manager Recruitment & Operations 
[email protected]
+31 (0) 618 910 085

Candy Townsend

Marketing & Communicatie Coördinator
[email protected]
+31 (0) 638 627 258

Rob Hounjet

Oprichter & Commercieel Directeur
[email protected]
+31 (0) 631 957 429

Danny Poelen

Oprichter & Algemeen Directeur
[email protected]
+31 (0) 640 017 042

Jeroen Mossinkoff

Recruitment (innovatie) Consultant
[email protected]
+31 (0) 643 483 270

Sanne Godec

Marketing Specialist
[email protected]

Lola Parpart

Recruitment Consultant [email protected]
+31 (0) 639 560 138

Lieke Leursen

Marketing Medewerker
[email protected]