Recruiter Eindhoven

Wil jij een recruiter in Eindhoven worden?

Ben jij niet meer gelukkig in jouw huidige werksituatie? Voel jij je niet meer op je plaats of is het tijd om een volgende stap in je carrière te nemen? Heb je er al eens aan gedacht om recruiter in Eindhoven te worden? Als recruiter kom je te werken in de werving en selectie en is het aan jou om de juiste persoon aan de juiste vacature en klant te koppelen. Misschien dat je nog nooit werkzaam bent geweest in de werving en selectie? Een functie van recruiter houdt meer in dan de juiste opleiding te hebben gevolgd of ervaring te hebben opgedaan in dezelfde branche.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


Bekijk de recruiter vacatures in Eindhoven van Farrow + Dutch

Wil jij als recruiter bij Farrow + Dutch aan de slag? Dan krijg je een leuke, interessante en vooral ook uitdagende functie bij een recruitment bureau dat de zaakjes net iets anders aanpakt. Onze klanten komen bij ons, omdat zijzelf geen recruiters in dienst hebben, een onderbezetting is op hun HR of men heeft geen tijd of kennis om de werving en selectie zelf uit te voeren. Zij kunnen aan ons hun volledige recruitment uitbesteden. Als recruiter wordt jij een vertegenwoordiger van de klant. Je moet je klant door en door kennen. Je moet niet alleen weten aan welke kwalificaties een kandidaat moet voldoen, maar ook op welke wijze hij/zij matcht met de klant.


Vind je vacature voor recruiter in Eindhoven bij Farrow + Dutch

Een ding staat vast als je reageert op de vacature voor recruiter in Eindhoven bij Farrow + Dutch: je komt te werken in een prettige werkomgeving met leuke collega´s. Sociale contacten zijn erg belangrijk in jouw functie, dus sociaal zijn en mensenkennis hebben is nodig. Een kandidaat kan namelijk wel de capaciteiten hebben, maar moet ook bij de klant passen. De klant vertrouwt dat jij de juiste keuzes maakt en met passende kandidaten komt. Wil jij deze uitdaging wel aan? Neem dan contact met ons op en solliciteer.