Kennismaken met onze unieke recruitment dienstverlening? 

Plan direct een online kennismaking

Ik ben benieuwd naar jullie recruitment-uitdaging!

Bedankt voor je interesse in onze dienstverlening

Wat maakt jullie nou zo anders dan andere (meer traditionele) partijen? Die vraag krijgen we bij Farrow + Dutch regelmatig.

Als Farrow + Dutch zijn wij gespecialiseerd in het bieden van recruitmentoplossingen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het uitbesteden van één vacature of onze unieke oplossing waarbij je (een deel van) je recruitment aan ons uitbesteedt.

Meer weten? Ik maak graag kennis met je om verder af te stemmen!  

"Als onafhankelijk adviesbureau voor management en organisatievraagstukken krijgen we regelmatig vragen over het invullen van kritische functies. Voor meerdere opdrachtgevers hebben we succesvol samengewerkt met Farrow + Dutch.

Ik ben onder de indruk van hun scherpe analyse, snelheid en kwalitatief hoogstaande search op individueel niveau en transparante communicatie tijdens het proces.

Ook de opdracht om het geheel outsourcen van het recruitment proces bij een opdrachtgever is succesvol uitgevoerd door Farrow + Dutch. Aan te bevelen."

Vergelijk onze prijzen met traditionele oplossingen! 

Alhoewel we onze dienstverlening niet graag op prijs verkopen is het toch belangrijk vooraf te weten waar je aan toe bent. 

Hieronder kun je de investering in het uitbesteden van een losse vacature vergelijken met traditionele oplossingen zoals detachering of werving & Selectiepartijen.

Maar wat doen jullie nu anders? 

Nóg meer dienstverlening tegen een nóg lagere investering? Vraag hier je maatwerkvoorstel voor ons unieke recruitment-abonnement op

Laat je gegevens achter!

Bedankt voor je aanvraag!

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Liever telefonisch afstemmen?

Plan een terugbelmoment!

Overtuigd van onze filosofie en werkwijze? 

Neem gerust contact op via:

Rob Hounjet

Oprichter & Commercieel Directeur

[email protected]
+31631957429
LinkedIn