GZ psycholoog Utrecht

Ambieer jij een functie als GZ psycholoog in Utrecht?

Een gezondheidszorgpsycholoog (GZ Psycholoog) wordt je niet zomaar. De opleiding is bepalend of jij je GZ psycholoog mag noemen. Hiervoor moet je een academische opleiding gevolgd hebben. Je moet een vooropleiding op doctoraal of masterniveau hebben afgerond en vervolgens een verdiepende opleiding van minimaal 24 maanden hebben gevolgd. Lang niet alle psychologen hebben een dergelijk traject afgelegd, zij mogen zich daarom geen GZ psycholoog noemen. Dit kan alleen als je na je opleiding geregistreerd wordt in het BIG-register. Ben jij op zoek naar een functie van GZ psycholoog in Utrecht? Dan kun je hiervoor terecht bij Farrow + Dutch.

Bekijk alle vacatures

 8 redenen waarom u voor Farrow + Dutch kiest

Snelheid

Snel de juiste kandidaat aan tafel

Transparant

Vaste tarieven en daarmee duidelijkheid vooraf

Voordelig

Gemiddeld 60% goedkoper dan traditionele partijen

Innovatief

Altijd de nieuwste tools en technieken 

Efficient & duidelijk proces 

Gestandaardiseerd, wendbaar en schaalbaar 

Bereik

Netwerk van 60 duizend potentiële kandidaten

Investeren in uw merk

Wij investeren in jouw merknaam en arbeidsmarkt-communicatie

AVG Compliant

Wij voldoen aan de hoogste standaarden, ook wanneer het op privacy aankomt


De GZ psycholoog vacatures in Utrecht van Farrow + Dutch

Als jij op zoek bent naar GZ psycholoog vacatures in Utrecht, neem dan eens contact op met de recruiters van Farrow + Dutch. Als recruitment bureau, hebben wij te maken met opdrachtgevers uit verschillende branches. Als GZ psycholoog heb jij veel te bieden, maar onze klanten vragen vaak meer. Als zij hun recruitment aan ons uitbesteden, dan willen zij niet alleen een GZ psycholoog die betreffende kennis en ervaring capabel is, maar die ook past bij het profiel van de organisatie. Dit is een belangrijk punt waar onze recruiters op letten. Wij gaan dus voor het complete pakket, zodat niet alleen onze klant tevreden is, maar ook jij een werkplek hebt waar je dagelijks met plezier naartoe gaat.


Vind bij Farrow + Dutch een vacature van GZ psycholoog in Utrecht

Voor de functie van GZ psycholoog in Utrecht gelden strenge voorwaarden, waaronder de registratie in het BIG-register. Als je BIG-geregistreerd bent, dan laat je hiermee jouw betrouwbaarheid en kwalificaties zien. Omdat wij de opdrachtgever vertegenwoordigen, gaan we ook op zoek naar jouw andere kwalificaties. In hoeverre pas jij in het profiel van onze klant en wat verwacht jij van jouw werkgever? Het is erg belangrijk om te matchen met je toekomstige werkgever, zodat een lange en prettige samenwerking gegarandeerd is. Wil je meer meer weten over onze werkwijze? Solliciteer dan of neem contact met ons op.